nielubiana trygonometria
TOmek: w jednym zadanku zastanawiam się skąd sie wzięło(w rozwiązaniach)
sinx=sin
2x'
i nagle
sin(sinx−1)=0

18 sie 19:16
TOmek: to ' nie istotne
18 sie 19:18
TOmek: 
Godziu
18 sie 19:25
think: TOmek a gdybyś miała wielomian t = t2 to też byś pytał skąd się wzięło t(t − 1) = 0 po prostu
wyłączono wspólny czynnik przed nawias, przy czym tam powinno być:
sinx(sinx − 1) = 0
18 sie 19:29
TOmek: ale ze mnie gamion te sinusy i cosinusy mnie tak stresują xD
Trygonometrie zrobiłem po omacku, przyznaje się.
postanowienie jutro musze wszystko czaic z trygonometrii

Szykujcie sie na grad pytań
18 sie 19:32
think: ok TOmek ja się dzisiaj wyśpię i jutro znowu będę bardziej do życia

oczywiście wieczorem.
Jak Godzio mi coś zostawi to może też się załapię na Twoją edukację trygonometryczną, acz
przyznaję, że w porównaniu do Godzia to moja wiedza z tej dziedziny jest skromna.
18 sie 19:37
TOmek: jutro mam caaluttki dzien wolny
18 sie 19:39
Godzio:
18 sie 21:16