Planimetria
Kamil: Suma miar kątów wewnętrznych sześciokąta foremnego wynosi:
A)360
B)540
C)720
D)1080
17 sie 17:49
anita: tak ciezko uzywac google?
17 sie 18:18
Kamil: prosze o pomoc?
17 sie 19:17
Kamil: (n−2)*180
17 sie 19:19
Kamil: prosze o podpowiedz
17 sie 19:45
Kamil: Godzio pomóż prosze cie
17 sie 19:50
Anna: Suma kątów to: 6 * 1200 = 7200
17 sie 19:59
robinka: ze wzoru Kamila (6−2)*180=4*180=7200
17 sie 20:01
Kamil: nie jestem Kamila
17 sie 23:46
think: Kamil a co Twoje imię jest nieodmienne czy jak

ze wzoru ( kogo? czego?) Kamila
czy też poprawnie wg Ciebie to:
ze wzoru Kamil
17 sie 23:56
Kamil: ok
17 sie 23:56
Kamil: pózno a troszkę mi się chce spać
17 sie 23:57
think: no to idź spać jak Ci się chce

każdy musi kiedyś odpocząć.
18 sie 00:04
think: dobrej nocy i do następnego
18 sie 00:04
Kamil: narysujesz rysunek w tym zadaniu z osią symetrii, prosze cie
18 sie 00:14
anita: ty w ogole cos umiesz? pytania z a,b,c,d mozesz wygoglowac
18 sie 02:08
kutas: 52
6 sty 22:59