matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
monis:
male wyjasnienie pochodne
1
y
−
2
1
mozna zapisac
− y pod pierwiastkiem
y
1
1
albo
− y z potęga
y
2
tak?
16 sie 15:41
Godzio:
1
1
y
−1/2
=
=
=
√
y
−1
y
1/2
√
y
do wyboru do koloru
16 sie 15:50