matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
toz
izka:
wykaz prawdziwosc tozsamosci 2/sin
2
α)−1=1+2ctg
2
α
14 sie 16:51
robinka:
2cos
2
α
sin
2
α+2cos
2
α
P=1+
=
=
sin
2
α
sin
2
α
sin
2
α+cos
2
α+cos
2
α
1+cos
2
α
=
=
sin
2
α
sin
2
1+1−sin
2
α
2−sin
2
α
2
=
=
−1
sin
2
α
sin
2
α
sin
2
α
14 sie 17:01