matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Pluss:
log
2
150−2log
2
5
log
2
24+2log
2
3
2 sie 19:09
Godzio:
log
2
150 − log
2
5
2
150
log
2
25
... =
=
=
log
2
24 + log
2
3
2
log
2
24*9
log
2
6
1
= log
216
6 =
log
2
216
3
2 sie 19:13