matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy wyszedl mi dobry wynik?
aneta:
pole kwadratu wpisanego w okrag o promieniu 4cm jest rowne. wyszlo mi 16 czy mam dobrze
27 lip 18:06
Godzio:
nie
27 lip 18:14
Godzio:
1
r =
d d = a
√
2
2
a = 4
√
2
P = 32
27 lip 18:14