matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
domcia:
log
6
3*log
6
12+log
2
6
2=
23 lip 19:56
Godzio:
log
6
3 * (log
6
2 + log
6
6) + log
2
6
2 = log
6
3log
6
2 + log
6
3 + log
2
6
2 = log
6
2(log
6
3 + log
6
2) + log
6
3 = log
6
2 * log
6
6 + log
6
3 = log
6
2 + log
6
3 = log
6
6 = 1
23 lip 20:20