matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm...pomocy!
miśka:
ile to jest i jak to obliczyć bo nie mogę sobie z tym poradzić 4
log
2
5
22 lip 11:35
Basia:
4=2
2
4
log
2
5
=(2
2
)
log
2
5
=2
2*log
2
5
=2
log
2
(5
2
)
=2
log
2
25
=.......... wiesz już ile ?
22 lip 11:38
miśka:
dziękuję Basiu
wiem
22 lip 11:42