z
Kamil: prosze Godzia chce sie go zapytać cos
16 lip 20:52
Godzio: no to dawaj tylko spamuj jak zwykle
16 lip 21:18
Kamil: a to co ty pisałes do zadania z ciagiem to dobrze
16 lip 21:22
Kamil: na poczatku zaraz
16 lip 21:22
Kamil: jestes
16 lip 21:25
Godzio: no źle przepisałeś zadanie to było źle ale Basia Ci chyba napisała rozwiązanie prawda ?
16 lip 21:25
Kamil: no podziekuj jej ode mnie ok
16 lip 21:26
Kamil: jestescie super zawsze można na was liczyć i oczywiście na ciebie
16 lip 21:26
Kamil: jestes
16 lip 21:27
Kamil: moge jeszcze sie coś zapytać?
16 lip 21:27
Godzio: tak i nie pisz ciągle czy jestem
16 lip 21:30
Kamil: ok
16 lip 21:30
Kamil: badz tu ok
16 lip 21:30
Godzio: No póki co będę
16 lip 21:33
Kamil: chodzi mi o zadanie z ciagiem to które widziałeś
16 lip 21:35
Godzio: No dobra zadawaj pytanie i nie pisz 100 postów naraz
16 lip 21:35
Kamil: jest coś takiego
a1(1+q3)=112
a1(q+q2)=48
16 lip 21:36
Kamil: nie rozumiem skąd to sie wzieło
a1(1+q)(1−q+q2)=112
16 lip 21:37
Kamil: wytłumaczysz prosze bede wdzieczny
16 lip 21:38
Kamil: moze to i nie trudne ale chce sie upewnić prosze wytłumacz
16 lip 21:40
Godzio: jest taki wzór:
a3 + b3 = (a + b)(a2 − ab + b2) spróbuj sobie to zobaczyć w Twoim wyrażeniu
16 lip 21:41
Kamil: czyli ze wzoru
16 lip 21:42
Kamil: przeciez znam wzór
16 lip 21:42
Kamil: dzieki
16 lip 21:42
Kamil: jestes super
16 lip 21:42
Kamil: −))))
16 lip 21:43
Kamil: chciałem jeszcze sie zapytać ciebie Godzio
16 lip 21:44
Kamil: jestes jutro co?
16 lip 21:44
Godzio: pewnie tak
16 lip 21:46