matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Martu$;D:
Rozwiąż układy równań metodą podstawiania: a)4y+4x=128 3y+x=52 b)6a+9b=126 18+2a+2b=54 Proszę o pomoc!
I z góry dzięki !
17 gru 16:27
karina:
α≈βδ∞≠∑βαβ⊂≥
17 gru 16:59
Martu$;D:
...że co?
17 gru 17:16