układ
ola: W ukladzie XOY zaznacz zbior punktow ktorych wpolrzedne spelniaja warunek:
y≥−3x−3
y≤3
y−3x+3>0
8 lip 01:16
AS:
Sporządź wykresy funkcji w jednym układzie współrzędnych
y = −3x − 3 , y = 3 , y = 3x − 3
i zaznacz obszar ograniczony tymi prostymi.
8 lip 09:07
iza :

ten rozowy trojkacik to to
8 lip 09:14
iza : As spr czy dobrze
8 lip 09:14
AS:
Niezupełnie − te kropki nad prostą y = 3 są niepotrzebne.
Ale zadanie to miała rozwiązać Ola,dlatego dałem tylko wskazówki.
8 lip 09:50
iza : a fakt sory zle
8 lip 10:16
iza :
8 lip 10:21