matematykaszkolna.pl
POCHODNE !! Help Kamila: witam mam zadanko z pochodnymi do rozwiazania f(x)=(−7x−4) 6
1 lip 17:39
Jack: pochodna zewnętrzna razy pochodna wewnętrzna.
1 lip 18:04
Kamila: Jack posralo Cie miales to obliczyc Po co jest to forum zeby obliczac i pomagac innym!
1 lip 18:10
Jack: pomogłem Ci... ostatni raz. Nie rozwiązujemy takich prostych zadań, jedynie wskazałem jak zrobić...
1 lip 18:15
mietek: pochodna wewnętrzna − −7 czyli f'(x)=−7*6*(−7x−4)5=−42*(−7x−4)5
1 lip 18:17
AS: Mietek − co psujesz robotę innych. Chamstwem chce wymusić rozwiązanie tak podstawowego zadania. Ja bym się wstydził przyznać do takiej ciemnoty i nieuctwa.
1 lip 18:31
Basia: To forum jest po to żeby pomagać tym, którzy chcą się czegoś nauczyć, a nie po to, żeby rozwiązywać zadania totalnym leniom, którym się nie chce dwóch zdań na wskazanych stronach przeczytać. Brawo Asie ! Nazwałeś rzecz po imieniu, dokładnie tak jak na to zasługuje.
1 lip 18:45
Basia: Szanowna Pani została zablokowana. Pierwszy raz zostałam do tego zmuszona.
1 lip 18:53
Jack: Ja również pierwszy raz oberwałem w taki sposób... Dzięki za odpowiednią reakcję.
1 lip 19:05
Lucyna: Jack, ależ nie oberwałeś.... ta Pani sama sobie przywaliła.
1 lip 19:56
asd: wzór f(x)=xn −> f'(x)= n * x(n 1) przyklad f(x)=x3 f'(x)= 3x2
1 lip 20:09
Basia: Lucyno nie czytałaś wszystkiego ! Ostatnia wypowiedź tej pani była rodem z rynsztoka. Musiałam ją skasować.
1 lip 22:03
Lucyna: Basia, no dobrze, ale wypowiedzi tej pani nie określają nas lecz ją i tylko z takiej perspektywy słucham ludzi, niech to co mówią/piszą określa ich nie mnie, Ciebie czy Jackaemotka dlatego obrywamy wtedy gdy sami powiemy coś nie tak, tzn z praktyki ja w ten sposób zdaje się obrywam najczęściejemotka
1 lip 22:20
Basia: Oczywiście masz rację, wyjaśniam tylko dlaczego ją zablokowałam.
1 lip 22:55
Lucyna: aaaa toemotka ja jej już po tym klozetowym porównaniu nałożyłabym blokadę, mój wpis miał na celu poprawę humoru Jackaemotka wiem, że trudno wziąć opinię takiej osoby do siebie, ale mimo wszystko psuje się nastrój człowiekowi po czymś takim. Także nie miałam żadnych zastrzeżeń co do podjętych kroków. Pozdrawiam Cię Basiu emotka
1 lip 23:00
Jack: Dzięki Lucyno emotka Choć nikt mi nie popsuje tego dnia, bo moja dziewczyna zdała dziś egzamin licencjacki z Turystyki i rekreacji na AWF Mens sana in corpore sano...
1 lip 23:10
Basia: A Ty siedzisz przy komputerze zamiast świętować z dziewczyną ? Przekaż gratulacje od "forumowiczów"
1 lip 23:15
Lucyna: To tylko gratulować
1 lip 23:15
Lucyna: w zdrowym ciele zdrowy duchemotka holender ja miałam się jednak łaciny uczyć, nie miałam z nią prawie nic do czynienia a rozumiem
1 lip 23:16
Jack: Dziękuję emotka Moja dziewczyna mówi już o moich wirtualnych znajomych, wirtualnym świecie Kolacyjka, szampan i deser już były, a teraz dziewczę smacznie śpi emotka emotka Niedługo pewnie mnie też znuży...
1 lip 23:25
Lucyna: nec Hercules contra plures to moje ulubione, ale w tłumaczeniu zdaje się Jacka Komudy: I Herkules dupa kiedy ludu kupa i tym miłym akcentem życzę wszystkim dobrej nocy
1 lip 23:39
Jack: Dobranoc Lucyno emotka
1 lip 23:40
Magda: dobranoc i dziękuję jeszcze raz Lucynko emotka
1 lip 23:50
Basia: To Lec. Dobranoc.
2 lip 00:16