matematykaszkolna.pl
spr wiktor: cześć. jutro mam spr z całej 2 klasy? jak wam sie wydaje jakich zadan moge sie spodziewac. wiem ze będzie ich 4−6 i są to zadania poziom rozszerzony.
20 cze 16:12
Godzio: mogę się założyć że możesz dostać: z równań kwadratowych z użyciem wzorów Vieta typu: Dla jakiego parametru m równanie ma 2 rozwiązania: dodatnie/ujemne/różnych znaków/ tych samych znaków/ lub z nierówności ... parametru m nierówność jest spełniona przez liczby rzeczywiste Przynajmniej tak mi się wydaje emotka
20 cze 16:25
wiktor: a z ciagow? i planimetri?
20 cze 16:26
Lucyna: Wiktoremotka może powtórz sobie materiał z 2 klasy zamiast spekulować na temat zadań, jutro je zobaczysz... teraz szkoda czasu. Może lepiej sobie przypomnieć to z czym może miałeś trudności, jutro będzie za późno. Skorzystaj z tego, że jesteśmy na forum, nie będziesz potrafił rozgryźć zadania, podrzucisz nam, zawsze ktoś pomoże w każdym razie bardziej nadaję się do robienia zadań niż wróżenia....
20 cze 16:29
wiktor: już powtórzyłem^^ a teraz spekuluje. wolny kraj wolno mi
20 cze 16:32
Lucyna: ano wolno ale mnie też wolno złośliwie zauważyć, że jeśli z resztą zadań idzie Ci jak z zamianą dziesiętnego okresowego na zwykły, to jutro możesz mieć spore kłopoty...
20 cze 16:42
wiktor: zamiana dziesietnego okresowego to moja pięta Achillesa.
20 cze 16:47
wiktor:
20 cze 16:47
Lucyna: w takim razie życzę aby tego nie byłoemotka
20 cze 16:48
wiktor: w takim razie dziękuje emotka okej ide poćwiczę to i owo emotka trzymaj się Lucyna
20 cze 16:49
Lucyna: Ty teżemotka emotka
20 cze 16:50