matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
kasiula to pilne serdecnie pro:
rozwiąż równanie f(x) =g(x)
x+3
a)f(x)=
, g(x)=3
x−2
−x−2
b) f(x)=
, g(x)=−1
x−1
19 cze 08:49
b.:
podobne zadania z rozwiazaniami:
1695
(rozwiazania pokazuja sie po kliknieciu na niebieskie >>)
19 cze 09:21