matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
beti:
1
3
czy to jest dobrze? 3log
2
a
2
−
log
2
9a
3
+ 4 = 6log
2
a −
log
2
9a + 4
2
2
= 4,5log
2
9a
2
+4 = 9log
2
+4 jesli nie to prosze o poprawienie mnie
19 cze 00:01
beti:
?
19 cze 00:11
Basia:
niedobrze = log
2
(a
2
)
3
−log
2
(9a
3
)
1/2
+log
2
16= log
2
a
6
−log
2
(3a
3/2
)+log
2
16 =
16a
6
log
2
=................
3a
3/2
teraz dokończ
19 cze 11:43