matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
metoda operatorowa
student:
Metodą operatorową rozwiązać zagadnienie początkowe x′(t)+9x(t)=l(t−1)−l(t−2), x(0)=0.
18 cze 21:54
7:
x′(t)+9x(t)=l(t−1)−l(t−2), x(0)=0.
3 lut 23:10
hh:
x′(t)+9x(t)=l(t−1)−l(t−2), x(0)=0.
22 lut 14:16