matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mloda:
pomozcie plisss y=-2x-3 wyznaczyc punkt w ktorych prosta przecina osie ukladu wspolrzednych.
16 gru 21:03
gaga:
już masz podany sposób obliczania OK
16 gru 21:27
jhiu:
podstaw y=0 , x=0 i oblicz drugą wspolrzędną punktu
16 gru 22:34