matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
justa:
sporządz wykresy funkci f(x) = 3x f(x)= −x+2 f(x)= −x f(x)= 2 f(x) = 2x−3
15 cze 23:35
kanikuła:
https://matematykaszkolna.pl/strona/41.html
15 cze 23:45
kanikuła:
Poczytaj
15 cze 23:46