matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
doma:
funkcja określona y=x
2
+ 2x + k ma jedno miejsce zerowe dla
15 cze 22:46
kanikuła:
Δ=0 Δ= 4−4k =0 k= ? dokończ
15 cze 22:49
Lucyna:
policz Δ jedno miejsce zerowe tzn że Δ = 0
15 cze 22:49