matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to bedzie ?
Kasia:
(
√
2
)
4
15 cze 17:00
mila:
√
2
=2
1/2
(2
1/2
)
4
=2
1/8
15 cze 17:04
walet:
1
* 4 = 2
2
15 cze 17:07
Suddenly:
√
8
15 cze 17:09
walet:
(
√
2
)
4
= (
√
2
)
2
* (
√
2
)
2
= 2 * 2 = 4
15 cze 17:14