matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ciagi
emila:
wykaż ze ciag a) a
n
= n do kwadratu− n b)a
n
= n/n+4 c)a
n
=2n−n/2n+1 d)a
n
=4n+1/3n+1
15 cze 15:03
Godzio:
a coś dokładniej
wykaż że ciąg ... ?
15 cze 15:40
emila:
jest rosnący
15 cze 17:03