matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Becia:))):
5x=4-2y 4x+y=3
16 gru 18:30
Becia:))) Pomóżcie...:
rozwiąż układy równań metodą podstawiania: 5x=4-2y 4x+y=3
16 gru 18:53
Becia:))) Pomóżcie...:
rozwiąż układy równań metodą podstawiania: 6x-3y=9 x+5y=-9,5
16 gru 18:55