matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy
Tazi:
jak obliczyc log
3
6+log
4
24= ? log15 + log 10 − log
3
4
Z góry dziękuje
13 cze 23:18
mila:
w tym drugim wzór log
a
b+log
a
c=loga(b*c) log
a
b−log
a
c=Log
a
(b:c)
13 cze 23:59
Tazi:
a podstawy pomnożyć
14 cze 00:01