matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm dziesietny
Asia:
Prosze pozmozcie jak obliczyc log 0,12
12 cze 12:19
Basia:
log 0,12 = log(
12
100
) = log12−log100 = (log12) − 2 = −2+log12 log12 odczytujesz z tablic lub z kalkulatora
12 cze 12:42
Asia:
oki dzieki
12 cze 12:47