matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Tylko sprawdcie czy dobrze :)
Tomek:
1
f(x)=
(x+6)(x+2)
2
1
f(x)=
(x
2
+2x+6x+12)
2
1
f(x)=
x
2
+x+3x+6
2
1
f(x)=
x
2
+4x+6
2
dobrze? XD
11 cze 19:10
Amaz:
dobrze
11 cze 19:14