j
xxxxx: zapisz wyrazenie w postaci 2k, gdzie k jest liczbą wymierną
3√2√2
10 cze 17:55
xxxxx: zapisz wyrazenie w postaci 2k, gdzie k jest liczbą wymierną 3√2√2
10 cze 17:59
sd:
10 cze 18:06
Kejt: 3√2√2=213*(212)13=213*216=213+16=...
dokończ obliczenia.
10 cze 18:11
mila: kejt a nie (2√2)1/3=(2*21/2)1/3=(23/2)1/3=21/2
10 cze 18:20
Godzio: na jedno wyjdzie
10 cze 18:21
Kejt: wiem, wiem.. znów gafę strzeliłam.. ech.
10 cze 18:22
Godzio:
jest dobrze Kejt
10 cze 18:25
Kejt: wy to robicie specjalnie..
10 cze 18:25
mila:
10 cze 19:26
mila: Ale to nie koniec zadania ma byc 2k a k=21/2
10 cze 20:22
Godzio: | | 1 | |
jak coś to k = |
| a nie 2 1/2 |
| | 2 | |
10 cze 20:24