matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadania na logarytmach.
Lookash:
Pomóżcie obliczyc. 3(log
6
3
√
2
+ log
6
3
√
3
)
9 cze 20:13
Godzio:
log
a
b + loa
a
c = log
a
b*c
1
3log
6
3
√
6
= 3 *
= 1
3
9 cze 20:15