wyznacz wzor funkcji linniwej równolegly do danej funkcji
dośka: y=−2x−8 i przechodzacy przez punkt (2;3) Wyszedl mi wzor y=−2x−7 .dobrze ?
9 cze 16:18
Godzio: a nie + 7 ?
9 cze 16:20
dośka: aa ok
9 cze 16:21
dośka: a jak to jest z tym rozwiazywaniem algebraicznie i graficznie tego ukladu rownań 3x−y=3
x−3y=−15
Mogłbyś mi to jakos rozwiazac,nie wychodzi mi w ogole
9 cze 16:23
dośka: 3x−y=3
x−3y=−15
9 cze 16:24
dośka: a jak to jest z tym rozwiazywaniem algebraicznie i graficznie tego ukladu rownań Mogłby mi to
ktoś jakos rozwiazac,nie wychodzi mi w ogole
3x−y=3
x−3y=−15
9 cze 16:31
LoLa: noo wychodzą mi liczby ujemne^^
9 cze 17:05