matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Jerzy:
oblicz pole trapezu o bokach a=44, b=16, c=17, d=25 wiem ze proste ale mam zacmienie umyslu
8 cze 20:37
Jerzy:
no nie wierze ze nikt nie umie
8 cze 20:42
ak1:
Nie chce mi się tego liczyć tu masz link
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trapez
8 cze 22:41