Nikki: Do Gagi: wynik jest inny, powinno wyjść 22 i 14
15 gru 21:16
gaga: Upieram sie w dalszym ciągu ,że przy tej treści zad
co podałas to niestety nie może byc inny
Może treść zad, źle napisałaś a to już zupełnie co innego
15 gru 21:25
GeoGe: Może być inny- mały błąd się zakradł w Twoim liczeniu:
x --- płyty Piotra
y ---- płyty Pawła
x - 4= y+4
5(y-8)= x +8
x=22, y=14
15 gru 21:33
Nikki: Dzięki
15 gru 21:42
15 gru 21:47
GeoGe: Gaga nie przejmuj się: "nie myli się ten, kto nic nie robi"
Pozdrawiam
15 gru 22:09
gaga:
Właśnie też tak napisałam


mimo tego czas odpocząć ide na kolację
15 gru 22:13