matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Odcinek
słodzik:
Prosze obliczyc dlugosc odcinka A= (−1,3) B=( 5,1) Wzor: IABI=√(xB−xA)2+(yB−yA)2
7 cze 23:59
Godzio:
skoro masz wzór to w czym problem ? podstaw dane i obliczaj
8 cze 00:00