matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zamiana
lusia:
0,0104% ile to ppm? 1ppm=1/10
6
6 cze 22:23
violinsky:
0,0104% = 0,000104 = 104/1000000 = 104/10
6
1ppm = 1/10
6
104ppm = 104/10
6
7 cze 18:50
adrian:
11ppm
9 wrz 11:21
adrian:
ile to jest przeliczając na wagę np. w gramach
9 wrz 11:22