| 2−x2−x+1 | 4x2+8x+4 | 10−x −3x2 | |||
* | : | =.....
| |||
| 4x2+4 | 3−x | x2−9 |
| x2 − x +1 | 4x2 +8x+4 | 10 − x − 3x2 | ||||
(2 − | * | ) : | =
| |||
| 4x3 +4 | 3−x | x2 − 9 |
| 4(x2−x+1)(x2+2x+1) | (x−3)(x+3) | |||
(2 − | ) | =
| ||
| 4(x3+1)(3−x) | (3x−5)(x+2) |
| (x2−x+1)(x+1)2 | (x−3)(x+3) | |||
(2 − | ) | =
| ||
| (x+1)(x2−x+1)(3−x) | (3x−5)(x+2) |
| x+1 | (x−3)(x+3) | |||
(2 − | ) | = U{2(3−x) − | ||
| 3−x | (3x−5)(x+2) |
| (x−3)(x+3) | ||
(x+1)}{3−x}* | =
| |
| (3x−5)(x+2) |
| (−3x+5) | (x−3)(x+3) | −(3x−5) | (x−3)(x+3) | ||||
* | = | * | =
| ||||
| (3−x) | (3x−5)(x+2) | −(x−3) | (3x−5)(x+2) |
| (3x−5) | (x−3)(x+3) | x+3 | |||
* | = | ||||
| (x−3) | (3x−5)(x+2) | x+2 |