matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż
adela:
−1 ≠ x do sześcianu to jest sprzeczne?
6 cze 22:03
Lucyna:
−1 = x
3
⇒ x = −1
6 cze 22:04
Eta:
(−1)*(−1)*(−1)=
−1
6 cze 22:05
adela:
DZIĘKI!
6 cze 22:06