matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sin
kowal:
12
sinα =
to ile równa się cosα
13
6 cze 18:23
mila:
sin
2
α+cos
2
α=1
6 cze 18:26
kowal:
5?
6 cze 18:33
kowal:
5
tzn
13
6 cze 18:34
mila:
cos
2
α=1−sin
2
α cos
2
α=1−(12/13)
2
cos
2
α=1−144/169 spróbuj dalej
6 cze 18:37
mila:
tak
6 cze 18:38