matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Donia:
prosze o rozwiazanie zadania
blicz : a)log5 5 b)log0,3 1.
6 cze 14:32
Lucyna:
log
a
b = c ⇒ a
c
= b log
5
5 = x czyli korzystając z wzoru musisz zadać sobie pytanie dla jakiego x 5
x
= 5 drugie spróbuj sama
6 cze 14:44