matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
1
dziara:
a co z czyms takim bo z tego co wiem nie mozna ulamka zostawiac w takiej formie
1
x=
3
√
2
5 cze 17:38
Kejt:
1
1
3
√
2
*
3
√
2
3
√
4
=
*
=
3
√
2
3
√
2
3
√
2
*
3
√
2
2
5 cze 17:40