matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
poczatek
dziara:
siema to pewnie dla was dziecinnie proste ale od czegosc musze zaczac
1
5
*
1
5
=
5 cze 08:14
Kazyho:
1
1
1*1
1
*
=
=
5
5
5*5
25
lub ewentualnie
1
1
1
1
2
1
*
=(
)
2
=
=
5
5
5
5
2
25
5 cze 08:46