matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
graniastosłup
heniek:
oblicz miarę kąta a gdy a||b
4 cze 22:53
heniek:
chodzi o kąt α
4 cze 22:58
jeżyk:
α= 55
o
4 cze 23:40
heniek:
a jak to obliczyłeś?
4 cze 23:42
Basia:
β=180−50=130 2α+130+120=360
5 cze 01:04
jeżyk:
5 cze 01:10