matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartoś wyrażenia
kowal:
(n + 1)
2
− (2n − 1)
wartość wyrażenia
dla n = sin60
0
n
2
+ 1
4 cze 22:31
Godzio:
n
2
+ 2n + 1 − 2n + 1
n
2
+ 2
1
=
= 1 +
=
n
2
+ 1
n
2
+ 1
n
2
+1
1
4
4
1 +
= 1 +
= 1
3
+ 1
4
7
7
4 cze 22:40
jeżyk:
√
3
n=sin60
o
=
2
3
n
2
=
4
n
2
+2n+1 −2n +1
n
2
+2
3
4
+2
W=
=
=
=... ......
n
2
+1
n
2
+1
3
4
+1
4 cze 22:40