pochodna funkcji
sa: Jak to rozwiązać

? e
cos2*2x=
4 cze 22:25
jeżyk:
f(x) = ecos2(2x)
f'(x) = ecos2(2x)*[cos2(2x)]'= ecos2(2x)*[−2sin2x]*2= −4sin2x *ecos2(2x)
4 cze 23:30
Basia:
niezupełnie
f'(x) = ecos22x*(cos22x)' =
ecos22x*2cos2x*(−sin2x)*2 =−4sin2x*cos2x*ecos22x =
−2*sin4x*ecos22x
4 cze 23:45
jeżyk:
No tak "wywiało" mi cos 2x
5 cze 00:04
Basia:
wiedziałam, że to
jeżykowa, a nie
jeżyk 
5 cze 00:06
jeżyk:

.... witam
5 cze 00:07
sa: a dziękuję Wam dobrzy ludzie
5 cze 00:18
Basia:
Witaj
jeżyku.
5 cze 00:29