matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomocy 2
nexus:
Oblicz przesunięcie wykresu funkcji y= |x| gdzie: 3 miejsca w lewo, 5 w dół
1 cze 18:45
Godzio:
y = |x + 3| − 5 v[−3,−5]
1 cze 18:48
nexus:
Jak możesz to narysuj jeszcze wykres.
1 cze 19:17
Godzio:
y = |x|
y = |x+3| − 5
1 cze 19:24