matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki
kaja:
23
jaką liczbę należy wstawić miedzy cyfry licznika i mianownika
aby nie zmieniła się
45
jego wartość
29 maj 17:06
Jack:
"2a3" =200+10a+3 "4a5" = 400+10a+5
23
200+10a+3
=
45
400+10a+5
Rozwiąż sobie
29 maj 17:44