POMOCY!!
banan ;D: POMOCY
| | p3 | |
1. Wyznacz wartości funkcji trygonometrycznych kąta ostrego α, jeśli: a) cos(90*−α)= |
| |
| | 2 | |
25 maj 17:56
banan ;D: pierwiastek z 3
25 maj 17:57
banan ;D: b) ctg(90*−α)=25
2. Oblicz wartość pozostałych funkcji trygonometrycznych kata ostrego α, jeśli:
a) cos α=0,8,
b) cos α=35
c) sin α=13
d) sin α=0,4
e) tg α=32
25 maj 18:00
banan ;D: POMOCY

p3
1. Wyznacz wartości funkcji trygonometrycznych kąta ostrego α, jeśli: a) cos(90*−α)=
√32
pierwiastek z 3
b) ctg(90*−α)=25 2. Oblicz wartość pozostałych funkcji trygonometrycznych kata ostrego α,
jeśli: a) cos α=0,8, b) cos α=35 c) sin α=13 d) sin α=0,4 e) tg α=32
25 maj 18:52
banan ;D: WYŻEJ ŹLE

Napisze zaraz jeszcze raz
25 maj 18:53
banan ;D: 1. Wyznacz wartości funkcji trygonometrycznych kąta ostrego α, jeśli: a) cos(90*−α)=√32
b) ctg(90*−α)=25
2. Oblicz wartość pozostałych funkcji trygonometrycznych kata ostrego α, jeśli: a) cos α=0,8,
b) cos α=35 c) sin α=13 d) sin α=0,4 e) tg α=32
25 maj 18:55
matma: wyznacz pozostałe wartości funkcji trygonometrycznych dla kata α∊(90 ,180),jeśli cosα=−1/2
31 paź 17:55
matma: czy ktoś moze pomóc?
31 paź 17:56
Hajtowy: a coś od siebie? Nikt Ci gotowca nie da. Spróbuj sam coś zrobić.
31 paź 17:56