matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help
kajunia :
∫cosx*e
sinx
*dx= rowniez za pomoca postawienia
23 maj 19:58
Amaz:
t=sinx dt=cosxdx czyli: ∫cosx*e
sinx
dx=∫e
t
dt=...
23 maj 20:11
kajunia :
dzięki wielkie
23 maj 20:12