matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tożsamości
roxi:
cosα−cosα*sin
2
α=cos
3
α
23 maj 18:59
ak1:
cosα−cosα*sin
2
α=cos
3
α cosα(1−sin
2
α)=cos
3
α cosα*cos
2
α=cos
3
α cos
3
α=cos
3
α L=P
23 maj 19:04