narysuj wykres funkcji
Aischa: f(x)=2x+3−2
23 maj 18:12
Madzia: potrzebuje podobne zadanie prosze o popom w rozw tego
26 maj 21:17
Madzia: dokładnie to mam takie

3
x−2 −1
26 maj 21:19
Amelka: podstawcie pod x warosci a wykres sam wyjdzie ( najlepiej tabela)
26 maj 21:28
Eta:

f(x) = 2
x ________
g(x) powstaje z przesunięcia f(x) o wektor u=[ −3, −2]]
g(x) = 2
x+3 −2
_________
rysujesz niebieski wykres
punkty niebieskiego przesuwasz
o wektor u (w lewo o 3 jednostki i w dół o 2 jednostki
przerywane Osie OX i OY ( po tym samym przesunięciu
26 maj 21:46