matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz m jeśli
Aischa:
log
3
m=log
3
64/log
3
4
23 maj 16:47
Godzio:
log
3
m = log464
1
log
3
m =
3
3
1/3
= m
3
√
3
= m
23 maj 16:50
Aischa:
log
3
64
wyznacz m jeśli log3
m
=
log
3
4
23 maj 16:53
Aischa:
czemu log464?
23 maj 17:03