matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
znajdz pierwiaski wielomianu
jola:
wielkie dzieki mam to wszystko na jutro znajdz pierwiaski wielomianu W(x)=0 x
6
+2 x
4
− 31 x
2
+28=0 x
4
+3 x
3
−11 x
2
− 3x+10=0 2x
3
+8x
2
−2x−8=0
23 maj 16:10