matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dzielenie wielomianow
jola:
dzielenie wielomianow w(x); p (x) W(x)=3 x
4
−3x+2 P(x)= x
2
−2 W(x)= x
4
−3 x
3
+ x
2
3x P(x)= x
2
+1
23 maj 16:06
Kalhiri:
http://www.kalkulatory.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=298
23 maj 16:53